Doljeni reţinuţi pentru ultraj contra bunelor moravuri

Doljeni reţinuţi pentru ultraj contra bunelor moravuri

278
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 
 În baza probatoriului administrat de poliţişti instaţa de judecată a emis mandate de arestare preventivă pe numele a şase persoane, şi anume: C.MANNIX, 39 ani, C.ROBERT, 44 ani, Z.FLORIN, 29 ani, C.FLORICEL, 50 ani, N.PARDAILEAN, 35 ani şi P.DAVID, 30 ani, toţi din comuna Sadova, judeţul Dolj.
Din cercetările efectuate de lucrători ai Poliţiei oraş Bechet şi Secţiei 11 Poliţie Rurală a rezultat faptul că suspecţii, la data de 1 aprilie a.c., s-au deplasat la locuinţa familiei R.BENE, iar prin gesturi şi ameninţări au tulburat grav ordinea şi liniştea publică. 
Împotriva celor şase a fost începută urmărirea penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi s-a dispus reţinerea acestora pe bază de ordonanţă pe timp de 24 de ore, ulterior magistraţii Judecătoriei Craiova emiţând mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.