Infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

Infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

262
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Vineri, 06.04.2012, la ora 1700, în comuna Galicea Mare, pe D.N. 56, lucrători ai Secţiei 6 Poliţie Rurală Giubega aflaţi în executarea serviciului l-au depistat în trafic pe M.GHEORGHE, 39 de ani, din comuna Izvoare, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere.

La data de 06.04.2012, în jurul orei 1030, o patrula de siguranţă publică a Secţiei de Poliţie Rurală 2 Breasta formată din poliţişti şi jandarmi l-a depistat pe M.LUCIAN, 38 de ani, din Breasta, în timp ce conducea un autoturism având dreptul de a conduce autoturismele pe drumurile publice suspendat.

Pe numele celor doi doljeni au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale în conformitate cu prevederile OUG 195/2002 R, în sarcina lui M.GHEORGHE fiind reţinută infracţiunea de conducere a unui autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis, iar în sarcina lui M.LUCIAN a fost reţinută infracţiunea de conducerea unui autovehicul având acest drept suspendat.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.