DOSARE PENALE – infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

DOSARE PENALE – infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

251
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 
În ultimele 24 de ore, în cadrul activităţilor desfăşurate de către poliţiştii doljeni au fost constatate şase fapte de natură penală privind încălcări ale regimului circulaţiei pe drumurile publice.
Astfel, poliţiştii au întocmit cinci dosare penale pentru conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice şi un dosar pentru conducerea unui autoturism neînmatriculat.
 
• Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naţionale şi Europene l-au depistat pe T.FLORIAN, 30 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism, având o concentraţie alcoolică de 1,13 mg/l alcool pur in aerul expirat.
• Poliţişti din cadrul Secţiei 15 Poliţie Rurala  Filiaşi în timp ce se aflau în serviciul de patrulare l-au depistat în trafic pe V.GHEORGHE, 43 de ani,  conducând un autoturism, pe DC Bradeşti – Brădeştii Bătrîni, având o concentraţie alcoolică de 0.90 mg/l alcool pur în aerul expirat. Fiind condus la Spitalul Oraşului Filiaşi pentru  recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, acesta a refuzat.
• Agenţi de poliţie din cadrul Biroului Rutier Craiova l-au depistat pe M.ELIADE, 41 de ani, din Şimnicu de Sus, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influenţa alcoolului, aparatul etilotest indicând o concentraţia de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.
• N.GEORGICĂ, 44 ani, din Robăneşti a condus un autovehicul, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultatul testării cu aparatul etilotest fiind 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat.
• Lucrători ai Secţiei 5 Poliţie Rurală Pieleşti l-au depistat pe A.DUMITRU, 53 ani, din Murgași, care conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
 
 
 
• Un echipaj de siguranţă publică al Secţiei 1 Poliţie l-a depistat în trafic pe B.MIHAI, 46 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat în circulaţie.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.