Reţinut pentru “nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor”

Reţinut pentru “nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor”

222
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În jurul orei 20.00, în urma unei acţiuni organizate de către poliţişti din cadrul Biroului AESP şi reprezentanţi ai AJVPS Dolj, pe fondul de vânătoare nr.69 Mălăeşti, situat în extravilanul comunei Goieşti, a fost depistat un autoturism de teren, la volanul căruia  a fost identificat M.CONSTANTIN,           51 ani, din Craiova.

Cu ocazia controlului efectuat în autovehicul, sub bancheta din spate a fost găsită o armă cu glonţ marca Boehler Blitz, cal. 5.6, prevăzută cu lunetă şi cu un dispozitiv destinat sau adaptat diminuării zgomotului cauzat prin arderea unei încărcături, iar pe patul armei se afla o cartuşieră elastic în care se aflau                42 cartuşe cu glonţ de calibru 5,6 mm.

În urma cercetărilor s-a stabilit că M. CONSTANTIN nu este deţinător legal de arme şi muniţii, arma şi muniţia fiind ridicate în vederea cercetărilor.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, şi efectuarea fără drept de operaţiuni cu dispozitive interzise, bărbatul fiind reţinut pe bază de ordonanţă pe timp de 24 de ore.

În cursul zilie de astăzi, acesta va fi prezentat Judecătoriei Craiova cu propunere de arestare preventivă.




Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.