Gică Popescu la un pas să fie executat de fiscul doljean pentru...

Gică Popescu la un pas să fie executat de fiscul doljean pentru o datorie de aproximativ 100.000 de euro

226
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Gică Popescu nu şi-a plătit impozitul pe profit din tranferul unor jucători, iar fiscul doljean i-a pus sechestru pe mai multe bunuri. Printre acestea se numără un microbuz şi un autoturism Dacia Logan.

Marele fotbalist are de achitat o datorie de aproximativ 100.000 de euro. Gică Popescu a cerut săptămâna trecută reşalonarea datoriei şi garantat plata cu plata proprietăţilor personale„S-a cerut eşalonarea datoriei, iar totul se va rezolva în scurt timp. Pentru mine important cu adevărat este că am peste 300 de copii în şcoala de fotbal şi că şaisprezece dintre ei sunt la loturile naţionale de juniori”, a spus Paul Răducanu, managerul “Şcolii Gică Popescu”.

Gică Popescu a vândut mai mulţi jucători, însă nu a plătit către stat impozitul pe profit din transferul unor jucători.

Şcoala de Fotbal “Gică Popescu”a avut de-a lungul anilor problem financiare. În 2010 a fost aproape de dezafiliere, după un diferend cu Dunărea Galaţi, care reclama o datorie de 300.000 de euro.

Andrei Vasilescu



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.