Infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

Infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

261
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

​În dimineaţa zilei de ieri, în jurul orei 06:30, în afara municipiului Calafat poliţiştii aflaţi în executarea atribuţiilor de serviciu l-au depistat în trafic pe C.COSMIN, 21 de ani, din localitate, conducând un autoturism în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
C.COSMIN a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la unitatea medicală unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Pe numele celui în cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală şi sunt continuate cercetările în conformitate cu prevederile O.U.G. 195/2002.

Ca urmare a unei sesizări privind un eveniment rutier cu părăsirea locului faptei, poliţiştii Biroului Rutier ajunşi la faţa locului au stabilit faptul că: în timp ce P.GABRIEL, 42 de ani, din Craiova, conducea un autoturism pe b-dul Carol 1 ajuns la intersecţia cu strada Vasile Conta, a acroşat un autoturism condus de D.TITEL, provocând avarii, după are a părăsit locul accidentului.
P.GABRIEL a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind o concentrație de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul Clinic Nr. 1 Craiova, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, iar pe numele său poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile legale.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.