O comisie parlamentară face anchetă în cazul numirii lui Nedelcu în funcţia...

O comisie parlamentară face anchetă în cazul numirii lui Nedelcu în funcţia de director al TVR

421
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Rugăciunile din Postul Paştelui pare să îi fi fost ascultate lui Cristian „Oscar” Nedelcu, fost consilier de imagine al prefectului de Dolj, Nicolae Giugea, care a fost numit, de conducerea TVR, director al Studioului Teritorial Craiova. Numai că senatorii ce fac parte din Comisia pentru cultură, artă şi mijloace de informare în masă s-au sesizat şi au cerut, printr-o scrisoare, conducerii TVR să dea lămuriri cu privire la situaţia de la Craiova.

Numirea a avut loc miercuri, la sediul Studioului Teritorial Craiova, în prezenţa fostului director al staţiei, Traian Bărbulescu. Hârtiile ce îl confirmă pe Cristian Nedelcu în funcţia de director au fost trimise la Craiova de la Bucureşti prin fax. Numai că, din curiozitate, am aruncat un ochi pe site-ul TVR şi am observat că la ultima şedinţă a Consiliului de Administraţie al TVR nu a fost validat concursul prin care Cristian Nedelcu a fost declarat câştigătorul acestei competiţii. Prin urmare, întrebarea legitimă este următoarea: cât de legal a fost făcut demersul numirii lui Cristian Nedelcu în funcţia de director al studioului de la Craiova şi, în situaţia în care acesta nu a fost validat în funcţie de CA al TVR, cum poate lua acesta decizii în calitate de director, cum poate fi plătit pentru perioada în care îşi desfăşoară activitatea zilnică la serviciu?

Nici nu a trecut bine pragul studioului TVR Craiova şi fostul consilier de imagine al prefectului de Dolj, Nicolae Giugea, nominalizat la un moment dat de PDL Dolj ca şi candidat pentru funcţia de preşedinte al CJ Dolj, i-a adunat pe angajaţii de la TVR Craiova într-o mică şedinţă. A ţinut să îi anunţe pe aceştia că are intenţii paşnice, că nu va da curs bârfelor (probabil îi este teamă să audă din nou cum a fost declarat câştigător pe bază de pile şi nu competenţe) şi că nu este susţinut de niciun partid politic şi nici nu are vreo preferinţă la capitolul politcă (ne cerem scuze pentru micile paranteze dar ne ne-a cam bufnit râsul când am auzit frânturile din discursul lui Cristian Nedelcu). Prin urmare, redacţia Lupa s-a adresat Departamentului de comunicare corporate din cadrul TVR pentru a afla răspunsurile la întrebările de mai sus dar şi multe altele, la care veţi afla răspunsul într-un articol viitor pentru că acum vrem să vă furnizăm o informaţie nou-nouţă. Comisia pentru cultură, artă şi mijloace de informare în masă din cadrul Senatului României, al cărui preşedinte este Sergiu Nicolaescu, a solicitat conducerii TVR un punct de vedere la situaţia postului de director al Studioului Teritorial Craiova. Aşteptăm cu interes rezultatul acestei anchete făcute de Comisia pentru cultură, artă şi mijloace de informare în masă şi vom vedea dacă la următoarea şedinţă a Consiliului de Administraţie al TVR va fi validat concursul organizat pentru ocuparea postului de director al Studioului Teritorial Craiova. Până atunci, îl lăsăm pe Cristian Nedelcu să se obişnuiască cu noul post, unde, se pare că, face muncă voluntară.

Sursa: lupamea.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.