Constantin Popeci nu-şi mai doreşte Primăria Craiova – “Mi-ar fi fost drag...

Constantin Popeci nu-şi mai doreşte Primăria Craiova – “Mi-ar fi fost drag să fiu primar, dar mai bine să-mi văd de fiarele mele”

319
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Contantin Popeci a refuzat propunerea PDL Dolj de a candida la Primăria Craiova din motive personale, şi nu pentru că i-ar fi fost teamă de o competiţie electorală.

 

Cunoscutul om de afaceri craiovean a explicat că a decis să nu se mai implice în administraţia locală după şi-a dat seama că nu va putea să-şi respecte toate promisiunile, aşa cum obişnuieşte. “Ca oltean, mi-ar fi plăcut să fiu primar, dar am proiecte foarte mari în domeniul industriei. Fără să vrea, o prietenă de familie mi-a hotărât destinul. Am fost invitat cu familia la ea acasă şi atunci mi-a povestit că îl văzuse pe domnul primar cum se plimba liniştit prin centru, dar gunoiul nu era ridicat pe nişte străzi. Şi atunci mi-am dat seama că nu poţi rezolva niciodată toate lucrurile, este imposibil. Cele mai multe dintre promisiuni le-a realizat preşedintele american Regan, care a făcut 26 la sută din câte a promis. Ori de la 26 la până la 100 e foarte greu şi atunci am zis că rămân aici, fac industrie, voi sprijini comunitatea de afaceri. Eu fac şi foarte mult sport şi nu aş vrea să renunţ. Mi-ar fi fost drag să fiu primar, dar am ales că este mai bine să-mi văd de fiarele mele pe care le iubesc”, a declarat acesta.

De ce nu a mai putut să meargă mai departe

Constantin Popeci a vorbit deschis şi despre motivul pentru care a hotărât să părăsească fotoliul de consilier municipal. Acesta a spus că “nu a mai putut să meargă mai departe” întrucât nu era de acord cu modul în care se avizau construcţiile în Craiova. “Nu am dat aprobare la blocul de pe Caracal, care tot s-a făcut şi are acum vreo şapte etaje, iar în loc de parcare – un centru medical. La fel, m-am opus să se construiască un bloc de 24 de etaje chiar în centrul oraşului, pe Principatele Unite, care, din fericire, nu s-a mai făcut. Nu putem, totuşi, să ridicăm turnuri între case”. În opinia acestuia, viitorul primar trebuie să aibă ca prioritate realizarea parcării subterane şi refacerea centrului istoric. “Eu sper ca Lipscaniul să fie ca o grădină de vară frumoasă în care să poţi să te plimbi”. Întrebat ce şanse îi dă “dublurii” sale, Mărinică Dincă, al doilea candidat cu care a venit partidul după refuzul.său, Constantin Popeci a răspuns cu o sintagmă  din domeniul fotbalului: “Balon e rotund, meciul încă se joacă”.

 

Sursa: cvlpress.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.