Eveniment / Femeia care a fost jefuită de cei doi ţigani nu...

Eveniment / Femeia care a fost jefuită de cei doi ţigani nu a depus plângere la poliţie

311
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 Ţiganii care au jefuit-o pe femeia lovită de maşină sunt încă de negăsit. Oamenii legii nu au reuşit până în acest moment să îi identifice. Victima nu a depus plângere la poliţie deocamdată împotriva hoţilor.

Fiica victimei susţine că aceasta nu se simte tocmai bine. „Este la pat, a suferit un traumatism. Deocamdată nu a depus plângere la poliţie împotriva celor doi“, a spus femeia.

„Cele două persoane vor fi identificate în baza imagilor care au apărut. Noi ne-am autosesizat în acest caz imediat “, a spus Amelia Căprărin, purtătorul de cuvînt din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

O femeie din Craiova este jefuită de doi ţigani, imediat după ce a fost victima unui accident de circulaţie pe data de şase aprilie . Cei doi ţigani pun mâna pe geanta femeii, o duc un metru mai în spate, după care, fără pic de ruşine, umblă înăuntru. Se vede clar cum bărbatul fură un obiect, după care îl bagă în buzunarul de la pantaloni. În câteva secunde apare şi femeia, care umblă în geantă, fură banii şi pleacă liniştită.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.