H&M deschide un magazin la Electroputere Craiova pe 3 mai

H&M deschide un magazin la Electroputere Craiova pe 3 mai

4.030
5
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Retailerul suedez H&M va deschide, saptamana viitoare, un magazin in centrul comercial Electroputere Parc Craiova.

Acesta va fi al 13-lea magazin deschis in Romania, chiar daca retailerul a intrat pe piata locala abia in martie anul trecut.
Magazinul din Craiova are o suprafata de de 1.605 metri patrati.

Prima etapa a centrului comercial Electroputere Parc Craiova a fost finalizata la sfarsitul anului trecut si este amplasata pe fosta platforma Electroputere.

Viitoarele magazine H&M vor fi in Palas Iasi, Promenada Braila si Iulius Mall Suceava.

H&M a realizat in Romania vanzari de 127 de milioane de coroane suedeze (circa 14,3 milioane de euro) in primul trimestru fiscal, incheiat pe 29 februarie, iar in 2011 vanzarile au totalizat 267 de milioane de coroane suedeze (30,2 milioane de euro).

H&M a vandut in cele 11 magazine din Romania de 127 de milioane de coroane suedeze (circa 14,3 milioane de euro) in ultimele trei luni.

In medie, raportat la numarul de magazine deschise, vanzarile din Romania sunt aproape de doua ori peste cele din tarile vecine membre euro, chiar daca in multe dintre aceste tari H&M este prezent de mai multi ani decat in Romania.

 

Sursa: finantisti.ro



5 COMENTARII

  1. #1
    Racer
    Data de inscriere
     22-12-2007
    Locatie
     Niciodata Stabil
    Mesaje
    1119

    Sa vedem si ce preturi au:X

  2. #2
    Newcomer
    Data de inscriere
     21-09-2011
    Mesaje
    30

    Preturi mari in Romania fata de celelalte tari… Sa nu ne asteptam la reduceri din partea lor pentru ca vor fi doar pe hartie; Politica lor in tara noastra pentru stabilirea preturilor este una agresiva: adica multa, multa reclama si luarea in calcul a snobismului si prostiei romanesti… adica sa dai bani multi ca e brand, dar nu conteaza calitatea prea mult. Multe haine se produc chiar in Oltenia!

    Ma gasiti aici daca aveti nevoie de mine!
  3. #3
    Maniac
    Data de inscriere
     04-10-2005
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    4117

    E un lucru rau daca se produc in Oltenia ?

    -- No OnE LiVeS FoReVeR !!!
  4. #4
    Rocker
    Data de inscriere
     17-11-2009
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    133

    Mie nu mi se pare ca H&M au preturi mari. In comparatie cu Zara, Bershka si alte firme care produc haine mi se par destul de acceptabile.

  5. #5
    Junior
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    53

    Daca H&M vinde haine cu care sunt imbracati angajatii lor, (ii am cazati la hotelul unde sunt receptioner), pe barbati vor sa ii faca gay … si pe femei sa arata ca barbatii … plm wtf

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.