Cum a „renovat” interlopul craiovean Samir Sprânceană, pe banii lui, arestul Poliţiei...

Cum a „renovat” interlopul craiovean Samir Sprânceană, pe banii lui, arestul Poliţiei Dolj

917
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

„Le-am făcut cel mai modern arest. Am renovat o cameră şi le-am cerut voie, în schimb, să aduc televizoare, cerere care a fost aprobată. Am adus paturi, pentru că în arest erau unele în care îţi rupeai oasele. După ce am mai renovat două camere am cerut să pot aduce frigidere dacă vor să continuu cu lucrările. A urmat holul, pentru care am putut aduce două cuptoare cu microunde. Urma să fac wc-ul, care era format din trei cabine: una era înfundată, una era închisă, iar pe cea care mai funcţiona ne băteam toţi cei din arest”, a declarat Samir Sprânceană.

Reprezentanţii IPJ Dolj au explicat însă pentru gândul că toate afirmaţiile lui Samir Sprânceană nu sunt adevărate. Totuşi, o sămânţă de adevăr există: în perioada respectivă s-au făcut lucrări de renovare şi amenajare în arestul craiovean. Nu însă pe banii condamnatului.

„Nu este nimic adevărat. Singurele lucrări făcute în perioada respectivă au fost făcute din fonduri bugetare. S-au cheltuit 8.187 de lei pentru lucrări de amenajare şi reparaţii. Centrul de reţinere a primit şi un frigider, în baza unei sponsorizări făcute de o persoană fizică, prin IPA (International Police Association). Persoana respectivă nu are nici o legătură cu cineva aflat în arest”, a explicat pentru gândul Amelia Căprărin, purtătoarea de cuvânt a IPJ Dolj.

 

Sursa: gandul.info



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.