Marian Vasile “a motivat” absențele lui Solomon și Sas: unul are o...

Marian Vasile “a motivat” absențele lui Solomon și Sas: unul are o problemă de rezolvat, celălalt se pregătește de campanie în China

305
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

CRAIOVA. Ultima ședință de Consiliu Local s-a desfășurat în lipsa primarului Antonie Solomon și a viceprimarului Teodor Sas, plecați din localitate. Consilierul PDL Marian Vasile a găsit și motivațiile, unul este cu probleme personale, altul în China, pregătind campania electorală.

Lipsa primarului Solomon a fost taxată imediat de consilierii de la PDL.

“Domnul primar este plecat cu o problemă personală pe care trebuie să o rezolve la Galați, domnul Sas este plecat în China, probabil se pregătește pentru campanie electorală acolo”, a comentat consilierul PDL Marian Vasile.

Colegii primarului de la UNPR nu au rămas datori.

“Domnul primar nu este azi în sală pentru că cineva anume a avut grijă să îl pună pe drumuri”, a comentat Gheorghe Albăstroiu.

În acel moment, trei persoane din sală au început să aplaude. Consilierul Radu Marin a precizat că primarul nu este obligat să participe la ședințele de consiliu local.

sursa: oradedolj.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.