Târg de construcţii la Slatina, până duminică

Târg de construcţii la Slatina, până duminică

333
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Evenimentul este organizat de Centrul de Consultanţă şi Management al Proiectelor Europroject, în colaborare cu Camerele de Comerţ şi Industrie Ruse şi Vratsa, din Bulgaria.

 

În cadrul Târgului de Construcţii sunt aproximativ 60 de firme expozante din România, şi câte cinci firme din Ruse şi Vratsa. Este prezentată o serie largă de produse şi servicii pentru construcţii civile şi industriale, instalaţii pentru construcţii, materiale pentru construcţii, izolaţii termice şi fonice, tâmplărie PVC şi lemn, mobilier, amenajări şi decoraţiuni interioare, utilaje pentru construcţii , instalaţii electrice şi de iluminat.

 

Florin Jianu, preşedintele CCMP Europroject Slatina, a declarat că unul dintre obiectivele târgului este şi crearea de relaţii între firmele expozante.

 

„Pe lângă faptul că avem aproximativ 60 de expozanţi din domenii diverse, am încercat să aducem şi o serie de investitori din Bulgaria. La fel se va întâmpla şi la târgurile care vor fi susţinute în Bulgaria, unde vor veni investitori şi oameni de afaceri din Slatina”, a declarat el.

 

În cadrul proiectului de colaborare tranfrontalieră România-Bulgaria vor mai fi organizate o serie de astfel de târguri, în cele două ţări, în domeniile construcţii, turism şi agricultură.

 

„Târgul face parte din o serie de evenimente pe care Centrul de Consultanţă şi Management al Proiectelor şi-a propus să le realizeze în vederea sprijinirii mediului de afaceri din România şi din Bulgaria şi în vederea sprijinirii cooperării transfrontaliere în domeniul afacerilor.

 

Aceasta este prima ediţie a Târgului de Construcţii pe care o organizăm la Slatina. Vor mai urma în iunie, un târg similar în Ruse, şi în luna septembrie un târg de turism în Vratsa, iar în luna octombrie, tot în Slatina, un târg de agricultură”, a mai declarat Florin Jianu.

 

Programul Târgului:

 

Vineri, 27 aprilie: 10.00 – 18.00

Sâmbătă, 28 aprilie: 10.00 – 18.00

Duminică, 29 aprilie: 10.00 – 14.00

sursa: gazetanoua.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.