Dan Păloiu: Populaţia acestui judeţ să o ducă din ce în ce...

Dan Păloiu: Populaţia acestui judeţ să o ducă din ce în ce mai bine

288
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Din partea UNPR, Dan Păloiu şi-a depus candidatura pentru postul de conducere al Consiliului Judeţean Dolj. După ce a stat alături de colegul său de partid, Antonie Solomon, şi l-a susţinut pe acesta la depunerea candidaturii pentru Primăria Craiova, Dan Păloiu, a mers şi el să facă acelaşi lucru, doar că a schimbat Primăria cu Prefectura.

 

Au urcat la etaj, au coborât, şi au urcat din nou, iniţial debusolaţi! Colegii de partid au reuşit până la urmă să îi arate uşa ce îl conduce în cursa pentru conducerea Consliului Judeţean. După formalităţile obligatorii, dosare, cereri, şi alte documente ce trebuie verificate de cei aflaţi în această calitate, candidatul, la îndemnul primarului grăbit, şi-a ales un loc luminat pentru declaraţiile ce aveau să fie cerute de reprezenaţii mass media. Cum primarul descria drumul partidului său ca fiind unul ,,expres” şi plin de ,,gânduri bune”, la fel spunea şi colegul acestuia: ,, Bineînţeles că plec la drum cu gânduri bune, mă gândesc că odată cu 10 iunie este un moment important pentru judeţul Dolj, moment în care trecutul se întâlneşte cu prezentul şi probabil că trecutul ar trebui să rămână în istoria acestui judeţ. Mă gândesc că alături de domnul primar Solomon şi alături de întreaga echipă UNPR o să facem treabă bună în acest judeţ şi vă spun încă o dată că forţa UNPR-ului este foarte mare.”

Dan Păloi a mai declarat că în judeţ o să facă ,,exact ceea ce trebuie pentru ca populaţia acestui judeţ să o ducă din ce în ce mai bine”.

Nici el nu se teme de contracandidaţi, şi ,, este un lucru destul de elegant şi ar trebui să spun că cei doi contracandidaţi ai mei trebuie luaţi în seamă, dar aşa cum am spus de la început, domnul actual preşedinte al Consiliului Judeţean trebuie să predea ştafeta unui om mai tânăr, unui om mai puternic, şi unui om care să facă mult mai multe pentru judeţul Dolj”, a încheiat candidatul UNPR.

sursa: jurnalulolteniei.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.