Suporterii Ştiinţei cer implicarea autorităţilor

Suporterii Ştiinţei cer implicarea autorităţilor

573
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Asociaţia Suporterilor Olteni şi Sezione Ultra’ 2000 au emis un comunicat de presă în care solicită intervenţia administraţiei locale pentru salvarea Universităţii.

 

Fanii alb-albaştri vor ca patronul sub conducerea căruia clubul a retrogradat în 2011 să renunţe la Universitatea. Întregul comunicat emis de suporterii Craiovei poate fi citit mai jos.

„Asociaţia Suporterilor Olteni şi Sezione Ultra’ 2000 consideră o datorie de onoare a le reaminti autorităţilor oraşului nobilul deziderat al ultraşilor olteni: CRAIOVA – CREDINŢA NOASTRĂ ! Nu vom renunţa niciodată la a ne susţine unica mare iubire ŞTIINŢA CRAIOVA, oricâte oprelişti am avea de înfruntat şi nu puţine şi nu mici sunt acestea. Parcă prea multă vreme conducătorii urbei şi judetului au rămas impasibili la suferinţa oamenilor şi complet imuni la batjocorirea celui mai important brand al plaiurilor doljene, căci UNIVERSITATEA CRAIOVA a adus fără dubii celebritatea internaţională a oraşului mai profund decât orice altă entitate locală. Mulţi occidentali au auzit de Craiova tocmai datorită echipei de fotbal. Dacă tot sunt setoşi de înavuţire peste noapte , tot timpul pasionaţi de afaceri bănoase şi vântură mai recent himera unei noi echipe la Craiova, gen struţocămila hibrid Fulgerul-Bragadiru-AEK, le reamintim politicienilor vremelnici că în Craiova doar UNIVERSITATEA este şi va rămâne singura iubire a oltenilor! Măcar din respect pentru gloriile nepieritoare Oblemenco, Oţet, Crişan, Deselnicu sau Amza Pellea, care au trăit şi au urcat la ceruri cu Ştiinţa în suflet, ar cam trebui, în al doisprezecelea ceas, să se implice spre salvarea legendei!
Culorile Craiovei, albul şi albastrul, ne unesc acum în luptă pe toţi suporterii, ultraşi sau doar simpli susţinători, pentru nobilul nostru ideal: ŞTIINŢA TREBUIE Să MEARGĂ MAI DEPARTE şi doar reprezentând Craiova şi pe cei ce o iubesc sincer! Dincolo de dragostea suporterilor şi de o dorită şi firească implicare a autorităţilor locale, facem un apel şi către actualul patron să aibă bărbăţia de a recunoaşte catastrofalul bilanţ al “guvernării” domniei sale, care totuşi va rămâne în istorie ca cea mai întinsă în timp a unui singur patron. Din păcate doar atât. Lipsa oricărei performanţe sportive vreme de şapte ani în ciuda promisiunilor fanteziste fu încununată cu frişca de pe tort: o nouă şi ruşinoasă retrogradare plus scandaluri nesfârşite şi uciderea speranţelor de viitor! Nu e nicio dramă şi nicio ruşine, ci un lucru absolut natural să se retragă lăsând locul altuia mai priceput, onest şi performant!”

sursa: jurnalulolteniei.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.