POLIŢIŞTII CRAIOVENI AU REŢINUT UN TÂNĂR PENTRU COMITERREA UNOR INFRACŢIUNI DE FURT

POLIŢIŞTII CRAIOVENI AU REŢINUT UN TÂNĂR PENTRU COMITERREA UNOR INFRACŢIUNI DE FURT

255
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Urmare la evenimentul prezentat în Buletinul de presă de astăzi privind prinderea în flagrant a lui V.SORIN, 20 de ani, vă comunicăm faptul că în baza probatorului administrat de către poliţiştii Secţiei 3 Craiova acesta a fost reţinut pentru 24 de ore.
În fapt, din cercetările poliţiştilor a rezultat faptul că suspectul, în noaptea 01/02.05.2012, prin forţarea capotelor motor, a sustras opt baterii acumulator de la autoturismele unor craioveni, ce se aflau parcate în cartierul Valea Roşie.

Prejudiciul total, evaluat la aproximativ 1.600 lei, a fost recuperat în totalitate şi restituit părţilor vătămate, cercetările fiind continuate de poliţişti în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celui în cauză.

V.SORIN urmează să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă, în sarcina sa fiind reţinută comiterea infracţiunii de furt calificat.
Reamintim faptul că doljeanul a încercat să îşi asigure scăparea prin schimbarea bruscă a direcţiei de mers în momentul observării echipajului de poliţie, însă la scurt timp a fost blocat în trafic de către poliţiştii craioveni.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.