Cămătari din Corabia, săltați pentru șantaj

Cămătari din Corabia, săltați pentru șantaj

377
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 

Cei trei au dat cu împrumut 50 de milioane de lei vechi unei persoane din Corabia şi, ulterior, au trecut la ameninţări şi şantaj pentru recuperarea banilor.

 

Poliţişti din cadrul Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă (SIPI) şi din cadrul Serviciului de Intervenţie Rapidă (SIR) au organizat un flagrant în urma căruia cei trei cămătari au fost reţinuţi.

 

„Cu sprijinul SIPI şi al poliţiştilor de la Intervenţie Rapidă, astăzi, a fost organizat un flagrant, în urma căruia au fost reţinute cele trei persoane. Mâine, acestea vor fi prezentate Judecătoriei Slatina cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea acţiunilor de şantaj şi cămătărie”, precizează purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, comisar şef Claudia Radu.

 

 

Poliţiştii au luat la puricat domiciliile celor trei cămătari pentru a strânge dovezi în ceea ce priveşte şi alte fapte de cămătărie.

 

„În prezent se desfăşoară percheziţii la locuinţele celor trei persoane în vederea strângerii de dovezi pentru administrarea probatoriului în instanţă”, a mai spus comisarul şef Claudia Radu.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.