Activităţi susţinute pentru prevenirea accidentelor rutiere  

Activităţi susţinute pentru prevenirea accidentelor rutiere  

299
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Activităţi susţinute pentru prevenirea accidentelor rutiere
 

În cursul zilei de ieri, poliţişti din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere şi a Biroului Rutier Craiova, au organizat şi executat o acţiune pe linia prevenirii accidentelor rutiere generate de nerespectarea de către conducătorii auto a regimului legal de viteză instituit pe anumite sectoare de drum, pe linia depistării şi sancţionării persoanelor care folosesc telefonul mobil fără a avea montat dispozitiv tip „mâini libere” în timp ce conduc autovehicule, acţionându-se şi pentru conştientizarea conducătorilor auto şi pasagerilor cu privire la importanţa portului centurii de siguranţă.
În timpul desfăşurării acţiunii, poliţiştii au constatat 149 de abateri de la normele circulaţiei pe drumurile publice, din care pentru nerespectarea regimului de viteză 77, pentru neportul centurii de siguranţă 25.
Valoarea totală a sancţiunilor contravenţionale aplicate s-a ridicat la 14920 lei, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice 8 permise de conducere si au fost retrase 2 certificate de înmatriculare.
Exemplu: C. AMER, a fost depistat în timp ce conducea un autovehicul pe b-dul Decebal cu viteza de 99 km/h. A fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut permisul de conducere.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.