Bogdan Ghiu vine la Club Electroputere

Bogdan Ghiu vine la Club Electroputere

259
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Foto: Sorin Popescu

Club Electroputere anunţă lansarea programului de dezbateri, conferinţe şi ateliere Complex de Vitamine, începând cu 11 mai 2012, ora 18:00.

Plecând de la constatarea că astăzi, posibilităţile de dezvoltare ale relaţiilor interumane şi a schimbului de idei şi opinii în societatea contemporană sunt limitate de spaţiile şi canalele de comunicare multimedia, special construite pentru a servi pieţei de consum şi controlului, programul Complex de Vitamine încearcă să scurtcircuiteze aceasta stare de fapt, propunându-şi să creeze un spaţiu educaţional independent, alternativ, de dezbatere şi relaţionare necondiţionată.

Complex de Vitamine urmăreşte să împărtăşească publicului, prin selecţia invitaţilor şi prin particularităţile temelor, atât aspecte ale cotidianului care scapă criticii, cât şi idei, proiecte sau opinii ce pot avea o importantă componentă practică.

Primul eveniment din seria Complex de Vitamine este CVsm – Atelier de identităţi cu poetul Bogdan Ghiu. Tema de dezbatere va fii CV-ul ca ,,text proiectiv”.

Claudia Răciulă



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.