Activităţi de prevenire ale poliţiştilor rutieri

Activităţi de prevenire ale poliţiştilor rutieri

280
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 
Ieri, între orele 13.00-15.00, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au organizat şi executat în municipiu, o acţiune cu scopul prevenirii accidentelor rutiere generate de neacordarea de prioritate de către conducătorii auto pietonilor  angajaţi regulamentar în traversarea  străzii prin loc prevăzut cu indicator sau marcaj. Cu ocazia activităţilor desfăşurate au fost controlate 140 de autovehicule şi au fost aplicate 67 de sancţiuni contravenţionale, din care 24 pentru neacordarea de prioritate pietonilor.
Valoarea totală a sancţiunilor aplicate s-a ridicat la suma de 10150 lei, au fost reţinute 24 de permise de conducere şi a fost retras un certificat de înmatriculare.
 
Exemplu: T. STELICĂ, de 35 ani, din comuna Valea Stanciului, în timp ce conducea un autoturism pe strada1Mai, nu a acordat prioritate de trecere pietonilor aflaţi în traversare pe marcajul pietonal. S-a luat măsura sancţionării contravenţionale a conducătorului auto şi ridicării permisului de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.