Bordea: „Nu trebuie să ne relaxăm, tratăm fiecare meci la victorie”

Bordea: „Nu trebuie să ne relaxăm, tratăm fiecare meci la victorie”

249
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

FC Olt Slatina ar putea scăpa de grija retrogradării printr-o victorie cu FC Argeş. Goalkeeper-ul formaţiei alb-vişinii, Cristi Bordea, consideră că presiune există la fiecare meci, echipa dorindu-şi o clasare cât mai bună la finalul sezonului, însă este convins că disputa cu argeşenii ar putea rezolva ecuaţia supravieţuirii.

„Eu spun că mai avem un meci extrem de important, pe care trebuie să-l câştigăm. Nu trebuie să ne relaxăm, trebuie să rămânem concentraţi, să batem sâmbătă şi apoi putem vorbi de realizarea obiectivului”, a declarat portarul celor de la FC Olt Slatina, Cristi Bordea.

„Eu cred că locul nostru nu este cel pe care-l ocupăm”

Goalkeeper-ul celor de la FC Olt Slatina consideră că locul ocupat nu reflectă valoarea echipei, tocmai de aceea finalul sezonului speră să-i găsească pe o poziţie mai bună decât prima deasupra liniei retrogradării. Cristi Bordea este încrezător într-un parcurs bun în meciurile care au mai rămas de disputat.

 

„Dacă batem cu FC Argeş, normal, contează şi meciul cu Juventus Bucureşti, pentru noi, pentru o clasare cât mai bună. Toate meciurile vor fi tratate la victorie, iar dacă le abordăm cu aceeaşi atitudine ca în partidele trecute putem obţine puncte importante. Eu spun că locul nostru nu este cel pe care-l ocupăm acum, tocmai de aceea meciurile care au mai rămas rămân la fel de importante pentru noi”, a mai spus Bordea.

Portarul grupării FC Olt Slatina a avut evoluţii apreciate în meciurile precedente, numărându-se printre jucătorii care s-au remarcat în duelurile cu Chindia Târgovişte şi Mureşul Deva.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.