Mesajul fanilor Craiovei: „Fotbalul românesc nu poate exista fără Ştiinţa”

Mesajul fanilor Craiovei: „Fotbalul românesc nu poate exista fără Ştiinţa”

328
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Suporterii Universităţii au explicat intrarea pe teren la finala Europa League dintre Atletico Madrid şi Athletic Bilbao.

Susţinătorii echipei alb-albastre şi-au justificat astăzi întreruperea pentru câteva momente a meciului de pe „Naţional Arena”. Conform prosport.ro, unul dintre liderii galeriei craiovene a declarat că fanii nu au avut nicio intenţie de a provoca scandal, ci doar au vrut să amintească de problema Craiovei. „Vrem să-i transmitem domnului Sandu că nu am vrut să facem scandal pe teren sau gesturi necugetate. Am vrut doar să atragem atenţia opiniei publice asupra durerii noastre. De aceea îl rugăm pe domnul Sandu să se gândească foarte bine pe ce decizie va lua în privinţa Universităţii Craiova pe 14 mai, când va avea loc Adunarea Generală,. Pentru că vrând nevrând, bună sau rea, Ştiinţa este un brand al fotbalului românesc, are foarte mulţi suporteri în România şi în străinătate. Am protestat peste tot: în Bucureşti, la Craiova, pe stadioanele din ţară şi străinătate, la sediul de la Nyon. Chiar vrem ca Federaţia să înţeleagă că fotbalul românesc fără Universitatea Craiova nu poate exista, deoarece Universitatea Craiova nu este Unirea Urziceni, o echipă despre care nu mai vorbeşte nimeni.

Radu Ştefan



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.