Încă opt milioane euro, atraşi de CJ Olt

Încă opt milioane euro, atraşi de CJ Olt

245
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Săptămâna trecută, reprezentanţii CJ Olt au semnat contractele pentru încă două proiecte cu finanţare europeană, în cadrul Programului de Cooperare Transfrontalieră România – Bulgaria. Unul dintre proiecte, privind monitorizarea factorilor de mediu în zona transfrontalieră Olt – Belene, are valoare de 5,9 milioane euro şi vizează creşterea calităţii mediului, în special în apele de suprafaţă ale judeţului Olt şi controlarea calităţii aerului în regiunea Belene, prin punerea în aplicare a unui sistem de monitorizare.

 

Cel de-al doilea proiect vizează dezvoltarea unei identităţi socio-economice regionale distincte în regiunea transfrontalieră Olt – Pleven şi are o valoare de 1,3 milioane euro. Prin acesta se doreşte înfiinţarea unei baze de date cu parametru ecologic pentru sectorul de afaceri din regiune, hărţi socio-economice ale regiunii pentru dezvoltarea economică a celor două zone din Olt şi Pleven.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.