Vâlcea: Un şofer a intrat cu maşina în staţia GPL

Vâlcea: Un şofer a intrat cu maşina în staţia GPL

390
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un şofer a lovit instalaţia de alimentare cu GPL a unei staţii, la intrarea în localitatea Călimăneşti. Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu victime, informează România TV.
Potrivit centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, în jurul orei 11:00, în judeţul Vâlcea, traficul rutier pe DN7 Râmnicu Vâlcea – Piteşti se desfăşoară pe o bandă, alternativ, în ambele sensuri, la intrarea în Călimăneşti dinspre Râmnicu Vâlcea. O autospecială de pompieri staţionează pe cealaltă bandă de circulaţie, în dreptul unei staţii GPL. Un autoturism a părăsit partea carosabilă şi lovit instalaţia de alimenatre cu GPL, care a fost oprită. Accidentul nu s-a soldat cu victime.
“Un şofer după ce a alimentat autoturismul, a efectuat o manevră de întoarcere greşită şi a rupt conducta de legătură dintre rezervorul de GPL şi pompa de alimentare. Imediat după producerea incidentului, angajaţii staţiei au oprit alimentarea cu gaz şi au luat măsura restricţionării traficului în zonă. Se circulă alternativ pe un sens de mers. Nu mai este pericol de explozie”, a declarat, pentru România TV, Cătălin Popescu, ISU Vâlcea.

Sursa: http://ponturidespre.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.