PSD Craiova se „gandeste” la organizarea unui miting in Piata Mihai Viteazul

PSD Craiova se „gandeste” la organizarea unui miting in Piata Mihai Viteazul

572
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

           Președintele PSD Craiova, Mihai Fifor, a afirmat, vineri, în cadrul unei conferințe de presă, că organizația municipală „gândește” organizarea unui miting în Piața Mihai Viteazul în ziua în care magistrații Curții Constituționale ar urma să ia în dezbatere contestația de neconstituționalitate depusă de USL în privința proiectului de lege privind comasarea alegerilor locale cu cele parlamentare.

„Ne gândim şi la organizarea unui protest autorizat pentru Organizaţia Municipală PSD Craiova şi pentru USL. Analizăm acest lucru pentru săptămâna viitoare pentru că aşteptăm să vedem care va fi decizia Curţii Constituţionale. Cred că este un lucru pe care îl aşteaptă toată lumea, este semnalul cheie pe care puterea îl poate da în momentul de faţă vizavi de ceea ce urmează să se întâmple în România.

Dacă avem în continuare un preşedinte care se ascunde şi tace şi un guvern care se face că nu înţelege ce se întâmplă în ţară, sperăm ca măcar Curtea Constituţională să poată să tranşeze ce se întâmplă în momentul de faţă în România şi să dea semnalul că s-a înţeles foarte clar că e nevoie de alegeri anticipate, de intrarea într-un calendar electoral coerent care să ducă la stingerea tensiunilor din ţară şi la o nouă poziţionare economică a Românie.

Din păcate, noi încă nu știm care este calendarul alegerilor din acest an. Așteptăm să vedem care este decizia Curții Constituționale, dar sperăm că va fi una care va readuce România în calendarul electoral firesc, constituțional, adică alegeri la termen, așa cum sunt prevăzute ele, la începutul lunii iunie, pentru alegerile locale, și pentru sfârșitul anului, pentru cele parlamentare.

Credem că această tentativă de a forța din nou mâna populației, prin asumarea răspunderii pe legea de comasare a alegerilor locale cu cele parlamentare, reprezintă picătura care a umplut paharul”, a mai spus președintele PSD Craiova, Mihai Fifor.




Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.