Sport / Dinamo vine în Bănie

Sport / Dinamo vine în Bănie

3.674
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Echipa de volei masculin a SCM întâlneşte gruparea alb-roşie sâmbătă, de la ora 17, în Sala Sporturilor „Ion Constantinescu”, în cadrul etapei a XIII-a a Diviziei A1.

Înaintea partidei care cu siguranţă va stârni interesul suporterilor olteni, tehnicianul Dănuţ Pascu a declarat că speră să-i bucure pe aceştia printr-un succes în faţa rivalilor din Ştefan cel Mare: „Întâlnim un adversar dificil care s-a întărit în pauza competiţională. Noi de dorim să facem un joc bun şi să le dăm satisfacţie fanilor noştri. Deşi jucăm cu Dinamo, nu am pregătit altfel această partidă, ci la fel ca pe toate celelalte.” Înaintea disputei, craiovenii ocupă locul 9, cu 12 puncte, în timp ce alb-roşii se clasează pe poziţia a patra, cu 23 de puncte. Tot la volei, fetele pregătite de Berthold Văsuică au în faţă un adversar abordabil, „lanterna roşie” Universitatea Cluj. În ciuda diferenţei din clasament dintre cele două formaţii, tehnicianul SCM-ului rămâne precaut. „Este un meci dificil şi, având în vedere ultimele noastre prestaţii, trebuie să dăm totul în teren pentru a câştiga. Nu avem probleme de lot şi sunt convins că fetele vor evolua în nota bună a ultimelor jocuri şi ne vom atinge obiectivul pentru această partidă”, a precizat Berthold Văsuică. Întâlnirea va avea loc sâmbătă, de la ora 12, în Sala Sporturilor din Bănie. Echipa de handbal feminin va evolua sâmbătă, de la ora 11, în etapa a XI-a, pe terenul Oţelului Galaţi, grupare care încheie podiumul Ligii Naţionale. Antrenorul Bogdan Burcea s-a declarat optimist înaintea confruntării cu moldovencele şi speră ca victoria din runda trecută, prima în campionat pentru elevele sale, să le aducă mult mai multă încredere în propriile forţe: „Este un meci din care vrem să scoatem tot ceea ce putem. După jocul de miercuri sper ca fetele să se fii descătuşat şi să fii prins din nou încredere în forţele lor. Este un meci care se joacă şi sper să nu ne întoarcem cu mâna goală de la Galaţi.” Baschetbalistele craiovene se vor deplasa în capitală, acolo unde tot sâmbătă, de la ora 12, vor întâlni Sportul Studenţesc. Antrenorul Liviu Manea a declarat că obiectivul formaţiei sale este succesul, unul care ar asigura, într-o mare proporţie, calificarea în play-off: „ Este un meci foarte important pentru noi. Mergem să luptăm pentru victorie, deşi întâlnim o echipă întărită serios în pauza competiţională. Vom munci pentru victorie, pentru că un succes ne-ar asigura în proporţie de peste 80 la sută prezenţa în play-off-ul competiţiei.”

Radu Ştefan



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.