Incendiu din neglijenta

Incendiu din neglijenta

266
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 

Incendiu din neglijenţă

 

Pompierii din cadrul Gărzii Stoeneşti au intervenit ieri, 13 mai, la ora 16.38, în comuna Nicolae Titulescu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit în gospodăria Elenei B.  

La locul solicitării s-au deplasat două autospeciale pentru lucru cu apă şi spumă, în sprijinul militarilor venind şi pompierii civili de la Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă Văleni şi Stoicăneşti, cu două autospeciale.  În momentul sosirii echipajelor la solicitare, incendiul se manifesta la mai multe anexe din gospodăria femeii şi ameninţa să se extindă la locuinţa aflată în apropiere. Pompierii au acţionat mai bine de două ore pentru stingerea focului, reuşind lichidarea acestuia fără ca locuinţa să fie afectată. Au ars acoperişul anexelor pe o suprafaţă de circa 200 mp şi aproximativ cinci tone de cereale depozitate în anexă. Cauza probabilă a incendiului este un chibrit aprins aruncat la întâmplare într-una dintre anexe.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.