Pistol cu gaze descoperit la Calafat

Pistol cu gaze descoperit la Calafat

324
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Poliţiştii de frontieră doljeni au descoperit în zona de competenţă un un cetăţean român care intenţiona să introducă în ţară un pistol cu gaze fără a avea documente legale.
În data de 16.05.2012, în jurul orei 18.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în ţară cetăţeanul român Dumitru I., în vârstă de 33 ani, care a declarat că are asupra sa un pistol cu gaze cumpărat din Bulgaria.
În urma verificărilor poliţiştii de frontieră au constatat că persoana în cauză  nu deţine autorizaţie pentru procurare de armă neletală eliberată de poliţie.
Pistolul cu gaze a fost reţinut în vederea expertizarii şi continuării cercetărilor, iar politiştii de frontieră au întocmit persoanei în cauză dosar penal pentru savârşirea infracţiunii de deţinere fără drept de armă neletală din categoria celor supuse autorizării.

Sursa: http://ponturidespre.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.