Poliţiştii – la datorie non-stop

Poliţiştii – la datorie non-stop

278
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ieri, în jurul orei 11.50, în timp ce se afla într-un autobuz staţionat la staţia Parcul N. Romanescu, pe strada Unirii, din Craiova, o agentă de poliţie din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Coşoveni, aflându-se în afara serviciului, l-a surprins în flagrant pe Z.F., de 13 ani, din localitate, imediat după ce a sustras un telefon mobil marca din geanta părţii vătămate M.CRISTINA, 37 de ani, din aceeaşi Craiova, pasageră în autobuz. Prejudiciul cauzat în valoare de 500 lei a fost recuperat şi restituit părţii vătămate. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a minorului.

Minor – hoţ din locuinţă
În noaptea de 02/03.05.2012, în jurul orei 00.10, D.COSMIN, 26 de ani, din comuna Şimnicu de Sus, sat Izvor, a sesizat faptul că persoane necunoscute au pătruns în locuinţa sa pe uşa de acces lăsată neasigurată, iar dintr-o cameră au sustras suma de 8.000 lei şi un laptop, valoarea prejudiciului cauzat fiind de circa 8800 lei. La nivelul Secţiei 1 Poliţie Rurală Craiova, s-a constituit un colectiv de poliţişti, care, în urma investigaţiilor efectuate, au reuşit identificarea făptuitorului, în cursul zilei de ieri, în persoana minorului B.A.M., de 13 ani, din aceeaşi localitate. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi restituit părţii vătămate, iar cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.