DOSARE PENALE – infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

DOSARE PENALE – infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

264
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ieri, 20.05.2012, în jurul orei 14.00, în comuna Braloştiţa, lucrători din cadrul Secţiei 15 Poliţie Rurală Filiaşi aflaţi în executarea atribuţiilor de serviciu l-au depistat în trafic pe F.CONSTANTIN, 21 de ani, din comuna Ţînţăreni, judeţul Gorj, în timp ce conducea o motocicletă neînmatriculată în circulaţie.
De asemenea, din cercetările poliţiştilor a rezultat şi faptul că acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, pe numele lui F.CONSTANTIN fiind întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile OUG 195/2002 Rep.

Aseară, în jurul orei 19.15, în comuna Celaru, pe D.J. 604 B, lucrători ai Secţiei 12 Poliţie Rurală Daneţi l-au depistat în trafic pe M.SORIN, 44 de ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism având o concentraţie de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Lui M.SORIN i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, pe numele bărbatului fiind întocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

În noaptea de 19/20.05.2012, în jurul orei 03.00, un echipaj de siguranţă publică format din poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală 3 Bucovăţ şi jandarmi din cadrul GJMb Craiova aflându-se în executarea serviciul de patrulare l-au depistat pe H.ION, 37 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere valabil pentru nicio categorie.
Întrucât conducătorul auto emana vapori de alcool poliţiştii i-au solicitat testarea cu aparatul etilotest, însă a refuzat acest lucru, totodată refuzând şi recoltarea de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.
Astfel, pe numele craioveanului poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile OUG nr. 195/2002 R.

Aseară, în jurul orei 22.30, poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Nr. 5 Pieleşti aflaţi în executarea atribuţiilor de serviciu, în localitatea Drăgoteşti, l-au depistat în trafic pe I.ION, 39 de ani, din Drăgoteşti, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.
I.ION a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind o alcoolemie de 1,30 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul de Urgenţă Nr. 1 Craiova unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Şi în acest caz poliţiştii doljeni au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale şi continuă cercetările în conformitate cu prevederile OUG nr. 195/2002 rep.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.