Sala Polivalentă depinde de Dumnezeu

Sala Polivalentă depinde de Dumnezeu

607
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Primarul Antonie Solomon, a inclus astăzi în turul de inspecţie al şantierelor din Craiova şi Sala Polivalentă. După ce s-a agitat şi a dat mai multe telefoane, edilul a venit în faţa presei cu o nouă problemă care se pare că întârzie din nou inaugurarea lucrării. Soluţionarea acestei probleme nu intră în atribuţiile Primăriei.
,,Beneficiarul acestei investiţii suntem noi, construcţia o face Primăria Municipiului Craiova, dar cei care finaţează sunt Ministerul Dezvoltării împreună cu Compania Naţională de Investiţii. E vorba de dotarea cu mobilier. Lucrurile care par simple, dar sunt cele mai complicate. Dacă în subsolul clădirii totu-i rezolvat, aici încă nu a venit parchetul, nu au venit dotările pentru jocurile de sală, tabela electronică, scaunele, iar cel care ar trebui să le aducă nu mai răspunde la telefon. Când am spus că nu există zidire omenească durabilă dacă în ea nu zidim o femeie, iată că se confirmă. De 22 de ani, această sală stă să-şi primească oaspeţii, dar nu reuşim să o finalizăm”, a declarat primarul.

Antonie Solomon a mai spus că nu va mai da termen de finalizare, ,,alţii fac stadioane în doi ani, trei ani, schimbă oraşe, iar noi ne chinuim de 22 de ani la această sală, această investiţie să fie finalizată. Nici nu mai promit nimic fiindcă nu vreau să vorbesc electoral, să spun gata mâine, poimâine. Cum o vrea Dumnezeu. Se schimbă conduceri pe la CNI, pe la Ministerul Dezvoltării, apar alţi directori, altă gândire, important este că suntem aproape de finalizare şi până la urmă trebuie să crape odată toate aceste necazuri şi bâjbăieli din partea celor care conduc la CNI şi la Ministerul Dezvoltării. În situaţia asta n-avem decât să aşteptăm, nici nu ştiu cu cine să vorbesc, dacă la capătul telefonului nu răspunde nimeni, aşa că probabil că în iulie, august vom fi cu toţii prezenţi la inaugurare.”



2 COMENTARII

  1. #1
    Junior
    Data de inscriere
     29-11-2008
    Mesaje
    76

    daca nu se poate acum, mai sunt si peste 4 ani alegeri, mai incercam atunci !!!

  2. #2
    Member
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    123

    20 de ani am stat in 1 mai, chiar lang sala polivalenta, am fost acolo cand ardea ca un mare foc de gratar, nu credeam sa apuc sa o prind terminata ever … inca putina rabdare nu strica …

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.