Primarul Pupăză a agresat un contracandidat

Primarul Pupăză a agresat un contracandidat

395
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ieri seară, în jurul orei 17.00, poliţiştii au fost sesizaţi de către un cetăţean de 37 de ani, din comuna Cârcea, Dolj, cu privire la faptul că a fost lovit de către un bărbat în vârstă de 44 de ani, din aceeaşi localitate.

Primarul comunei doljene Cârcea, Valerică Pupăză, este acuzat că l-a lovit cu pumnul pe unul dintre contracandidaţii săi la mandatul de primar – Ion Vasile Ştefan, de 37 de ani, candidat din partea PNL.

Ion Vasile Ştefan a ajuns la spital în urma conflictului cu primarul Valerică Pupăză. El a sunat la 112 puţin înainte de ora 17, pentru a reclama că a fost victima unei agresiuni. Potrivit poliţiei, scandalul a pornit de la afişarea bannerelor electorale. Atât Pupăză, cât şi Ştefan au făcut plângere penală, unul împotriva celuilalt. Poliţia a demarat cercetările pentru încadrarea penală a faptelor. Valerică Pupăză şi fratele acestuia au fost protagoniştii mai multor scandaluri cu violenţe, atât în campaniile elctorale, cât şi pa partidele de fotbal ale echipei Viitorul Cârcea.

Echipa operativă ajunsă la faţa locului a aplanat starea conflictuală şi a condus la sediul unităţii de poliţie persoanele implicate, în vederea audierii acestora.

Ca urmare a cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că disputa a pornit de la o contradicţie cu privire la dreptul de a afişa un banner legat între doi stâlpi aparţinând companiei de electricitate, de către bărbatul în vârstă de 37 de ani.

Pe acest fond, discuţia a degenerat iar bărbatul de 37 de ani a fost lovit în zona feţei de către celălalt bărbat, motiv pentru care acesta a depus o plângere penală pentru comiterea infracţiunii de lovire, plângere înregistrată la Secţia de Poliţie Rurală Coşoveni.

Deasemenea, celalalt bărbat participant la altercaţie a depus o plângere la aceeaşi unitate de poliţie susţinând că a fost ameninţat de către bărbatul în vârstă de 37 de ani.

Bărbatul în vârstă de 37 de ani a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean nr. 1 Craiova, unde a rămas internat pentru îngrijiri medicale.

În timpul evenimentului respectiv a fost distrus în parte bannerul respectiv, de către T.DUMITRU, 46 de ani, din comuna Cârcea, care a fost sancţionat conform art. 103 lit. h, din Legea nr. 67/2004 cu amendă în sumă de 600 lei.

Cercetările vor fi continuate de lucrătorii Biroului Investigaţii Criminale, din cadrul Poliţiei Municipiului Craiova iar în funcţie de rezultatul verificărilor şi numărul de zile de îngrijiri medicale se va propune soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.