Poliţist mustrat de şef că şi-a făcut datoria. Valentin Popa a prins...

Poliţist mustrat de şef că şi-a făcut datoria. Valentin Popa a prins un falsificator de bani, dar acum are de suferit

329
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 Valentin Popa, subcomisar de poliţie, în Balş, a reuşit anul trecut în luna noiembrie să pună mâna pe un falsificator de bani, care culmea era poliţist. Constantin Dumitrescu, agent şef la Poliţia Slatina, a intrat în magazinul soţiei lui Popa şi a încercat să plaseze 600 de lei falşi.

Sorina Popa a observant că banii sunt falşi şi a pus mâna pe telefon şi a sunat la soţul ei „I-am cerut să vină până la magazin. Am văzut că banii erau falşi şi era normal să fac ceva. Nu mi-am dat seama că dacă mi-am sunat soţul să îi cer ajutor într-o problem gravă este ceva rău. Acum a primit mustrare scrisă că a prins un falsificator de bani, culmea poliţist“, a spus femeia.

„Nu mă simt vinovat cu nimic“

Valentin Popa a primit mustrarea scrisă anul acest pe data de 16 mai. Şeful lui i-a reproşat că a plect din timpul programul să prindă un falsificator de bani „Nu mă simt vinovat cu nimic. Ce trebuia să fac să îl las  să plece liniştit acasă ? Eu mi-am făcut datoria de om al legii. L-am dus la sediul poliţiei, iar acolo a recunoscut că şi el lucrează în acelaşi domeniu ca şi mine. Nu mi se pare normal ce mi-a făcut domnul Şolea. Eu am contestat mustrarea în instanţă. Timp de câţiva ani din această cauză nu mai pot candida pentru o funcţie. Cred că asta a şi vrut şeful meu“, a spus poliţistul mustrat.     

Ion Şolea, comisar şef  din cadrul Poliţiei Balş, nu a vrut să spună de ce i-a aplicat poliţistului care şi-a făcut treaba mustrare scrisă „Nu vreau să spun absolut nimic. Este treaba mea ce am făcut“, a spus Şolea.

 



1 COMENTARIU

  1. #1
    Senior Member
    Data de inscriere
     26-03-2010
    Mesaje
    949

    e treaba ta a lui mata si a lui tato cand esti acasa in familie nu cand ti se plateste salariu din buzunarul nostru sa raspunzi ca o boarfa ieftina

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.