Minor în vârstă de 16 ani cercetat pentru furt calificat

Minor în vârstă de 16 ani cercetat pentru furt calificat

262
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

La data de 23.05.2012, ora 13:00, poliţiştii doljeni au fost sesizaţi de către C.MIHAI, 39de ani, din Băileşti cu privire la faptul că, în dimineaţa aceleiaşi zile, persoane necunoscute i-au sustras 10 m liniari de plasă din sârmă.
Poliţiştii ajunşi la faţa locului, totodată fiind demarate activităţile de identificare şi depistare a făptuitorilor, astfel încât, în aceeaşi zi, în urma activităţilor specifice desfăşurate a şi fost identificat M.I., 16 ani, din Băileşti.
Pe numele minorului poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală şi sunt continuate cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, prejudiciul fiind recuperat în totalitate.

Alţi doi doljeni cercetaţi de poliţişti pentru furt calificat

Miercuri, 23 mai a.c., în jurul orei 12.00, din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Nr. 3 Bucovăţ aflaţi în executarea atribuţiilor de serviciu au depistat două persoane care transportau cu o căruţă sârmă şi mai multe ţevi din fier.
Întrucât persoanele în cauză nu au putut justifica provenienţa bunurilor aflate în vehicul, poliţiştii le-au condus la sediul unităţii unde au fost identificate în persoana lui N.MARIN, 23 de ani, din comuna Vârvoru de Jos şi N.SĂLVICA, 60 de ani, din comuna Bucovăţ.
Din cercetările efectuate de către poliţişti a rezultat faptul că sârmă şi 8 ţevi din fier cu lungimea cuprinsă între 3-4 m au fost sustrase în noaptea de 21/22.03.2012, din curtea locuinţei părţii vătămate T.ION, din Craiova care deţine în Vârvoru de Jos o casă.
Pe numele celor în cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, iar cercetările continuă cu suspecţii în stare de libertate.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.