O comunitate pregătită = o naţiune sigură (măsuri de prevenire înainte, pe...

O comunitate pregătită = o naţiune sigură (măsuri de prevenire înainte, pe timpul şi după producerea inundaţiilor)

621
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În data de 29 mai 2012, orele 10.00 în căminul cultural din comuna Pieleşti va avea loc un workshop organizat de către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al judeţului Dolj şi organizaţia Habitat for Humanity România cu tema “O comunitate pregătită = o naţiune sigură (măsuri de prevenire înainte, pe timpul şi după producerea inundaţiilor)”.
Sunt invitaţi şefii serviciilor voluntare organizate în localităţile judeţului Dolj, cetăţenii şi elevii interesaţi. Vor avea loc demonstraţii ale echipamentelor din dotarea serviciilor voluntare cât şi prezentări ale serviciilor oferite de Habitat for Humanity (kit-uri de urgenţă, adăposturi de urgenţă, metode de reconstrucție după inundații), prin care se pot preveni și pregăti comunitățile în vederea reducerii riscului la dezastre.
Prin programul de Răspuns la Dezastre, Habitat for Humanity România a asistat din 2005 până în prezent 1.271 de familii, dintre care 195 în judeţul Dolj în urma inundaţiilor din anii 2006 şi 2007.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.