Doljeni depistaţi cu arme albe în locuri publice

Doljeni depistaţi cu arme albe în locuri publice

642
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Aseară, o patrulă de siguranţă publică formată din poliţişti din cadrul Poliţiei oraş Filiaşi şi jandarmi ai IJJ Dolj în timp ce efectua serviciul de patrulare, pe B-dul Racoţeanu din Filiaşi, a procedat la legitimarea lui Ţ.DUMITRU, 41 de ani, din comuna Melineşti.
Cu prilejul controlului corporal, asupra acestuia, în buzunarul hainei, a fost găsit un cuţit cu lungimea lamei de13 cm., în cauză oamenii legii întocmind dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de port fără drept de armă albă.

În noaptea de 28/29.05.2012, în jurul orei 03.30, o patrulă mobilă de siguranţă publică formată din poliţişti ai Secţiei 5 şi jandarmi din cadrul GJMb Craiova în timp ce executa serviciul de patrulare, pe bulevardul Tineretului la intersecţia cu strada George Enescu, l-a depistat pe L.LAURENȚIU, 40 de ani, din Craiova, iar în urma controlului corporal efectuat asupra sa, la brâu, sub giacă, a fost găsit un cuţit din metal, având lama de 20 cm.
Celui în cauză i-au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de port fără drept de armă albă.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.