Dosare penale soluţionate în acest sfârşit de săptămână prin identificarea autorilor de...

Dosare penale soluţionate în acest sfârşit de săptămână prin identificarea autorilor de către poliţişti

718
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

La data de 19.01.2012,  lucrători ai Secţiei 14 Poliţie Rurală Bârca au fost sesizaţi de către D.IONIŢĂ, 58 de ani, din comuna Cerăt cu privire la faptul că în perioada 10.01-19.01.2012, persoane necunoscute,  au pătruns în curtea locuinţei lui T.PARDALIAN, din aceeaşi localitate, care este plecat în Italia, de unde au sustras o pompă submersibilă în valoare de 1.500 lei.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă, totodată fiind demarate cercetările în vederea prinderii făptuitorilor. Astfel, vineri,  20 ianuarie a.c., în urma investigaţiilor  a fost identificat autorul  furtului în persoana lui I.A., de 16 ani,  din comuna Cerăt, judeţul Dolj.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi restituit părţii vătămate, minorului fiindu-i întocmit dosar penal pentru  săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

 

 

Ca urmare a unei sesizări primite de poliţiştii Secţiei 10 Poliţie Rurală Poiana Mare de la M.MIRCEA, din comuna Ghidici privind sustragerea unor bunuri din locuinţa sa au fost demarate investigaţiile în vederea identificării şi prinderii autorilor.

Vineri, 20 ianuarie a.c., poliţiştii doljeni i-au identificat şi condus la sediul unităţii pentru audieri pe S.M., 12 ani, S.I., de 9 ani, M.M. şi M.C., ambii de 8 ani, toţi din comuna Ghidici.

Din primele cercetări s-a stabilit faptul că în perioada mai-2010- 18.01.2012, aceştia au pătruns prin efracţie în locuinţa părţii vătămate de unde au sustras un polizor electric, o bormaşină, o staţie de amplificare auto şi un DVD, prejudiciul total fiind de 1500 lei. De asemenea, prin extinderea investigaţiilor s-a stabilit că minorii în perioada iulie –  septembrie 2011 au pătruns în repetate rânduri în locuinţa lui M.MIRCEA şi au sustras bunuri.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat în proporţie de 20% pe numele minorilor fiind întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

 

 

În dimineaţa zilei de vineri, lucrători ai Secţiei 12 Poliţie Rurală Daneţi au fost sesizaţi de către P.MARCEL, 67 de ani, din comuna Celaru despre faptul că în noaptea de 19/20.01.2012, persoane necunoscute, i-au sustras din beciul locuinţei, un cazan din cupru în valoare de 1500 lei.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul secţiei care a constatat că aspectele sesizate se confirmă, la scurt timp, în urma cercetărilor efectuate fiind identificat făptuitorul în persoana lui B.IULIAN, 27 de ani, din comuna Celaru, judeţul Dolj.

Cercetările sunt continuate de poliţişti pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi violare de domiciliu şi pentru documentarea activităţii infracţionale a celui în cauză.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.