Din septembrie se fac programările on line de obţinere a vizei pentru...

Din septembrie se fac programările on line de obţinere a vizei pentru SUA

730
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Consulul general al Ambasadei Statelor Unite ale Americii la Bucureşti, Stephen A. Vann, a anunţat astăzi că începând cu luna septembrie 2012 persoanele care doresc să aplice pentru obţinerea vizei pentru SUA se pot programa on line pentru interviul de la Secţia consulară, informează Agerpres.ro
Cu ocazia lansării celei de-a treia campanii de informare privind acordarea vizelor pentru SUA, eveniment organizat la Ministerul Afacerilor Externe (MAE), Stephen A. Vann a arătat că SUA încurajează călătoriile în interes turistic, de afaceri sau pentru studii şi că anul trecut peste 32.000 de români au primit vize temporare pentru a călători în Statele Unite. De asemenea, oficialul american le-a recomandat celor interesaţi să obţină viză pentru SUA să se informeze de pe site-ul Ambasadei americane, dar şi de pe cel al MAE, cu privire la criteriile pe care trebuie să le îndeplinească.

Sursa: lupamea.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.