Altercaţie pornită de la lucernă şi alimentată de alcool

Altercaţie pornită de la lucernă şi alimentată de alcool

276
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În data de 02.06.2012, la ora 14.47, am fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către C.VIRGIL, din comuna Izvoare, despre faptul că M.PETRICĂ, 36 de ani, din aceeaşi localitate, a fost victima unei agresiuni. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Băileşti care a stabilit că, în timp ce M.PETRICĂ se deplasa cu un autoturism pe raza localităţii de domiciliu, la un moment dat a oprit pentru a discuta cu B.VALERIU, 43 de ani, din localitate.
Între cei doi a izbucnit un conflict spontan generat de faptul că B.VALERIU îi reproşa lui M.PETRICĂ că nu i-a cosit lucerna, conflict în urma căruia bărbatul de 43 de ani, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice l-a lovit prin geamul deschis al portierei autoturismului pe M.PETRICĂ, cu pumnul în zona feţei.
Partea vătămată a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgenţă Craiova pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar faţă de B.VALERIU s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, urmând ca în funcţie de numărul zilelor de îngrijiri medicale acordate lui M.PETRICĂ, să se reanalizeze încadrarea juridică a faptei, iar la definitivarea cercetărilor se va propune soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Băileşti.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.