Alcoolul i-a „condus” cu maşinile în garduri şi copaci

Alcoolul i-a „condus” cu maşinile în garduri şi copaci

390
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ieri, în jurul orei 20.00, poliţiştii Secţiei 13 Poliţie Rurală Segarcea s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în jurul orei 16.00, un autoturism a intrat în coliziune cu gardul din scândură al unei locuinţe situate pe strada Marin Tîrnomete, din comuna Valea Stanciului. Din cercetările efectuate s-a stabilit că autoturismul aparţine lui P.ROBERT şi a fost condus de V.RĂZVAN, 21 de ani, din aceeaşi localitate, care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Acesta se afla sub influenţa alcoolului şi a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentraţie de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat. Celui în cauză i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei şi i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere şi în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

În data de 04.06.2012, în jurul orei 04.40, în afara localităţii Almăj, pe DC112, S.ILIE, 21 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism, datorită neadaptării vitezei într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcţiei şi a intrat în coliziune cu un zid din beton din zona pasajului de cale ferată Almăj. Din accident, a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto, care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ieri dimineaţă, în jurul orei 05.30, în localitatea Ghidici, pe DN 55A Bechet – Calafat, M.FLORIN, 21 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, datorită vitezei excesive şi pe fondul consumului de alcool, a pierdut controlul asupra direcţiei, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un arbore de pe marginea drumului. Din accident, a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.