Poliţiştii Secţiei 2 cercetează mai mulţi tineri pentru furturi

Poliţiştii Secţiei 2 cercetează mai mulţi tineri pentru furturi

264
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

La data 13.04.2012, la ora 1545, poliţiştii craioveni au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către Ţ.MĂRIOARA, 62 ani, din Craiova cu privire la faptul că, în timp ce se deplasa pe B-dul Nicolae Romanescu, un minor i-a smuls de la gât două lănţişoare de aur în valoare de 3.000 lei.
Poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie ajunşi la faţa locului au constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă, stabilindu-se totodată faptul că minorul a smuls lănţişoarele fără a exercita acte de violenţă.
În urma măsurilor specifice întreprinse de către poliţiştii craioveni, ieri, 07.06.2012, a fost identificat făptuitorul în persoana lui N.G., de 13 ani, din Craiova.
Continuându-se cercetările, poliţiştii au mai stabilit şi faptul că minorul împreună cu A.LUMINITA, 18 ani şi M.G., de 13 ani, ambii din Craiova, în noaptea de 18/19.05.2012, au sustras din curtea locuinţei părţii vătămate B.ION, din aceeaşi localitate, un motor electric trifazic de mare putere, în valoare de 5.000 lei.
Pe numele celor în cauză au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale în conformitate cu prevederile legale, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a suspecţilor.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.