COMUNICAT IJJ Dolj

COMUNICAT IJJ Dolj

250
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

​În jurul orei 08.15, la Secţia de Votare Nr. 1 Filiaşi preşedinta Secţiei a sesizat jandarmul care asigură paza şi protecţia locaţiei respective, cu privire la faptul că P.DORU, 42 de ani, din localitate s-a prezentat pentru a-şi exercita dreptul la vot, însă s-a constatat că acesta nu se regăseşte pe listele de vot. Din verificări s-a stabilit că persoanei în cauză i s-a interzis dreptul de a vota printr-o sentinţă a instanţei de judecată.

La ora 08.30, la Secţia 68 Craiova s-a sesizat faptul că C.ALBERT, 35 de ani, din municipiul Craiova s-a prezentat pentru a vota, însă din verificări a rezultat faptul că nici acesta nu se regăseşte pe listele de votare, având interdicţia de a vota.

Jandarmi din cadrul IJJ Dolj au identificat alte două persoane în situaţii similare şi anume S.DOINA, 32 de ani, din Craiova care la ora 09.50 s-a prezentat la Secţia 58 din localitate şi P.AUREL, 54 de ani, din Craiova, acesta prezentându-se, în jurul orei 10.00, la Secţia de Votare Nr. 13 din Craiova.

Facem precizarea că persoanele împotriva cărora s-a dispus măsura complementară a interzicerii dreptului de a vota sau cele care suferă de afecţiuni care le diminuează capacitatea de exerciţiu nu au dreptul să voteze pentru alegerile autorităţilor publice locale.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.