Universitatea din Craiova va oferi cursuri de franceză pentru începători

Universitatea din Craiova va oferi cursuri de franceză pentru începători

587
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Conducerea Universităţii din Craiova a semnat, ieri, protocolul de redeschidere a lectoratului francez cu Stanislas Pierret, consilierul de cooperare la Ambasada Franţei în România, şi Abderrahmane Rida, director al Biroului Europa Centrală şi Orientală de la Agenţia Universitară a Francofoniei. Lectoratul francez a fost înfiinţat la Craiova în anul 1966 şi a funcţionat până în 2009. Actul de reluare a acestui proiect a fost semnat de rectorul Universităţii, prof. univ. dr. Dan Claudiu Dănişor.

„Proiectul de redeschidere a lectoratului va aduce beneficii foarte importante atât părţii franceze, cât şi comunităţii locale. Prin acest proiect vor fi oferite cursuri de limba franceză, nivel începător, şi pentru elevi, nu numai pentru studenţi. În acest fel continuăm deschiderea Universităţii către mediul social, un procedeu esenţial pentru progresul învăţământului. Pentru a avea succes nu ne putem rupe de mediul de afaceri, dar nici de învăţământul preuniversitar care ne conectează cu cerinţele societăţii”, a precizat rectorul Universităţii din Craiova.

Cursurile de limba franceză vor fi oferite de un vorbitor nativ, lectorul Guillaume Dujardin, care va preda la Universitatea din Craiova.

Sursa: cvlpress.ro



3 COMENTARII

  1. #1
    Junior
    Data de inscriere
     23-09-2007
    Mesaje
    88

    Cum te poti inscrie la cursuri?

  2. #2

    Data de inscriere
     02-10-2005
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    17162
    Citat Mesaj initiat de protonos
    Cum te poti inscrie la cursuri?

    salut
    meri la univerisitate si intreaba la secretariat si se rezolva.

    ceau

    Publica anunturi simplu si rapid anunturi.craiovaforum.ro
  3. #3
    Member
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    161

    Probabil trebuie sa fi student …

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.