Craioviţa Nouă – „periată” de poliţiştii Secţiei 5 Poliţie

Craioviţa Nouă – „periată” de poliţiştii Secţiei 5 Poliţie

276
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 
În cursul zilei de ieri, poliţiştii de la Secţia 5 Poliţie au organizat şi executat o acţiune complexă, în timpul căreia s-au axat pe prevenirea şi descoperirea actelor ilicite de comerţ, care aduc atingere intereselor consumatorilor, pe identificarea persoanelor predispuse la comiterea de furturi din societăţi comerciale, dar şi pentru prevenirea producerii de accidente rutiere pe raza de competenţă.
La acţiune au participat 32 de poliţişti din cadrul secţiei, ajutaţi de şase elevi de la Şcoala de Agenţi de Poliţie Câmpina aflaţi în stagiul de practică, iar în timpul desfăşurării activităţilor au fost avute în vedere 8 locuri şi medii cunoscute cu potenţial criminogen, au fost controlate cele două pieţe agroalimentare de pe raza secţiei, au fost verificaţi 22 de agenţi economici, iar din punct de vedere rutier, au fost oprite pentru control 64 de autovehicule şi au fost legitimate 89 de persoane.
Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie au constatat 19 încălcări de natură contravenţională ale legii, pentru care au aplicat amenzi în valoare totală de 1260 lei.
Totodată, în cursul verificărilor efectuate a fost identificat şi condus la sediul secţiei S.FĂNEL, 20 de ani, din Filiaşi, localitatea Răcarii de Sus, în sarcina căruia s-a documentat faptul că este autorul a două infracţiuni de furt calificat comise în noaptea de 09/10.12.2009 din incinta a două societăţi comerciale, fapte rămase iniţial în evidenţă cu autori necunoscuţi.
Verificările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a suspectului.
Exemplu: A fost depistat M.DĂNUŢ, 56 de ani, din comuna Robăneşti, sat Robăneştii de Sus, Dolj, care a condus un autoturism pe strada Paşcani, iar la intersecţia cu bulevardul Nicolae Titulescu, nu a respectat semnificaţia culorii roşie a semaforului electric aflat în funcţiune. Totodată, conducătorul auto nu a purtat centura de siguranţă din dotarea autoturismului, cel în cauză fiind sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 140 lei.                                      



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.