Campionatul European de Fotbal al Pompierilor

Campionatul European de Fotbal al Pompierilor

601
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În perioada 14-16.06.2012, la Ploieşti s-a desfăsurat Campionatul European de Fotbal al Pompierilor, ediţia XI – 2012.
Pe perioada celor trei zile, echipa de fotbal a pompierilor români a fost compusă în majoritate din fotbaliştii echipei Prometeu Craiova. S-au format două grupe, România A făcând parte din grupa I alături de Grecia şi Franţa, iar grupa a II-a a fost formată din Anglia, Luxemburg şi România B.
România A a trecut de Grecia cu 2-0, apoi de Franţa, cu 3-0, terminând pe primul loc în gr I şi a jucat semifinala cu locul II din gr. a II-a, respectiv Anglia, învingând-o cu 1-0.
Cealălaltă semifinală s-a jucat între România B şi Franţa, scor 0-3.
Finala mare s-a discutat sâmbătă, ora 10.00, între România A şi Franţa, pe stadionul “Ilie Oană” din Ploieşti, scor 1-0 pentru echipa pompierilor români care a fost pregătită de către Victor Şişoe, Dinu Mihai şi Răducan Bogdan.
Componenţa lotului a fost următoarea: Kaltennek M.; Băluţă P.; Chiva C.; Serban G.; Enache E.; Neagu L.; Ciortan O.; Gavrilă C.; Doltea G.; Bălă A.; Gae I.; Mihalache C.; Stamin M.; Argăseală N.; Diţă R.; Ghiţă M.; Coroveanu I.; Vătu I.; Luţă A.; Duculescu R.; Creţu C.; Răuţă C.; Sandu C..



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.