Posesori de mandate – în arestul IPJ Dolj

Posesori de mandate – în arestul IPJ Dolj

252
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În cursul zilei de ieri, poliţişti din cadrul Formaţiunii de Investigaţii Criminale de la Poliţia Municipiului Băileşti au organizat şi executat o acţiune pentru depistarea persoanelor posesoare de mandate, ocazie cu care a fost prins şi introdus în C.R.A.P. Dolj, STREPEDE ALEXANDRU-TEODOR, 23 de ani, din Băileşti, pe numele căruia Judecătoria Băileşti a emis mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, având de executat 1 an închisoare.

În data de 20.06.2012, poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală 12 Daneţi au pus în executare mandatul de executare a pedepsei închisorii, privind pe MANEA VASILE, 66 de ani, din comuna Mîrşani, judeţul Dolj, pe numele căruia Judecătoria Craiova a emis mandat de executare a pedepsei închisorii, având de executat 3 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală gravă.
Persoana în cauză a fost reţinută şi depusă în C.R.A.P Dolj.

Conducere sub influenţa băuturilor alcoolice
În ziua de 20.06.2012, ora 23.54, lucrătorii Secţiei 6 Poliţie Rurală Giubega, aflându-se în serviciul de patrulare în comuna Galicea Mare, l-au oprit în trafic pe C.MARIAN, 22 de ani, din comuna Galicea Mare, Dolj, care conducea un autoturism.
Cu ocazia controlului, acesta a fost testat cu aparatul alcooltest rezultând valoarea de 0,46 mg/l alcool pur in aerul expirat.
Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Municipal Băileşti unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei şi i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.