În ultimele 24 de ore, Serviciul Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare...

În ultimele 24 de ore, Serviciul Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare a fost solicitat să intervină la 4 intervenţii de asistenţă medicală de urgenţă

495
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În ultimele 24 de ore, Serviciul Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare a fost solicitat să intervină la 4 intervenţii de asistenţă medicală de urgenţă după cum urmează:
Detaşamentul 1 Pompieri Craiova (Neonat) – 3 intervenţii
Secţia Pompieri Băileşti (E.P.A.) – 1 intervenţie.
Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu la o anexă gospodărească în mun. Craiova, Al. 2 Abatorului.
Echipajele de pompieri, ajunşe la faţa locului, au constatat că incendiul se manifesta cu flacără la o anexă gospodărească pe o suprafaţă de aproximativ 100 m², fără posibilitate de propagare la casele vecine.
Din cauza jocului copiilor cu focul (< 6 ani) au ars cca. 5000 kg. furaje, 7 drujbe şi materiale textile. Garda de Pompieri Bechet a intervenit cu o autospecială pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism în com. Sadova, sat Piscu Sadovei, proprietar Leodor R.. Din cauza folosirii intenţionate a sursei de aprindere pentru a genera incendiu a ars autoturismul în proporţie de 90 %. În jurul orei 21.29, Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială în mun. Craiova, str. Lămăiţei bl. 15, pentru deblocarea unei uşi de apartament. Echipajele de pompiei, ajunşe la faţa locului, au constatat că în interiorul imobilului se afla proprietara B.D. aflată în stare de inconştienţă, căreia i s-a acordat primul ajutor medical. Misiunea s-a incheiat fară probleme.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.