Minori cercetaţi de poliţişti pentru furt calificat

Minori cercetaţi de poliţişti pentru furt calificat

243
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

La data de 29.06.2012, ora 1700, lucrători ai Poliţiei oraş Segarcea au fost sesizaţi de către G.BENONI, 38 ani, din oraşul Segarcea cu privire la faptul că în aceeaşi zi persoane necunoscute i-au sustras acumulatorul de la autoturismul proprietate, parcat pe trotuarul din faţa locuinţei.
Echipa operativă ajunsă la faţa locului a constatat că aspecte sesizate se confirmă, fiind totodată demarate cercetările în vederea identificării autorilor. Astfel, la scurt timp, în urma măsurilor întreprinse de către poliţişti au fost identificaţi făptuitorii în persoana minorilor Z.M., de 16 ani, R.D., de 14 ani şi Z. F., 12 ani, toţi trei din oraşul Segarcea.
Prejudiciul în valoare de 300 lei a fost recuperat şi restituit părţii vătămate, pe numele suspecţilor poliţiştii doljeni întocmind dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.