DOSARE PENALE – infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

DOSARE PENALE – infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

273
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

La data de 29.06.2012, la ora 1130, în comuna Celaru, pe D.J. 604 C, lucrători ai Secţiei 12 Poliţie Rurală Daneţi l-au depistat în trafic pe P.PETRICĂ, 38 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism având permisul de conducere suspendat din data de 11.05.2012.
Conducătorului auto i s-a întocmit dosar penal în conformitate cu prevederile OUG 195/2002-Rep.

Vineri, 29 iunie a.c., la ora 20.00, în comuna Afumaţi, pe D.J. 561 A, lucrători ai Formaţiunii Poliţiei Rutiere Băileşti l-au depistat în trafic pe R.MARIAN, 25 ani, din comuna Cioroiaşi, în timp ce conducea un autoturism având o concentraţie de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei şi i s-a întocmit dosar de cercetare penală şi sunt continuate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

În aceeaşi seară, în comuna Afumaţi, pe D.J. 561 A, poliţişti din cadrul Formaţiunii Poliţiei Rutiere Băileşti l-au depistat în trafic pe P.GHEORGHE, 45 de ani, din comuna Moţăţei în timp ce conducea un autoturism având permisul de conducere anulat.
Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal şi sunt continuate cercetările conform prevederilor OUG 195/2002-Rep.

Vineri, 29.06.2012, la ora 23.45, în comuna Cioroiaşi, lucrători ai Secţiei 6 Poliţie Rurală Giubega aflaţi în executarea serviciului l-au depistat în trafic pe A.A., de 16 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere.
Pe numele minorului au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie.


Ieri, 30.06.2012, în jurul orei 16 :30, lucrători din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Giubega aflându-se în serviciul de patrulare în localitatea Perişor l-au depistat în trafic pe L.LAURENŢIU, 35 ani, din Craiova, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.
Fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o concentraţie de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior la Spitalul Mun. Băileşti i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei şi i s-a întocmit dosar penal conform OUG 195/2002 R.

În dimineaţa zilei de 30.06.2012, în jurul orei 0500, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova aflaţi în executarea serviciului de supraveghere şi control al traficului rutier l-au depistat pe D.DAN, din Craiova în timp ce conducea un autoturism, proprietate personală, pe strada Bibescu, având o concentrație de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Lui D.DAN i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, pe numele său poliţiştii rutieri întocmind dosar de cercetare penală.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.