Razie în municipiul Craiova

Razie în municipiul Craiova

338
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În noaptea de 30.06/01.07.2012, între orele 0000-0300, a fost organizată şi executată o razie în municipiul Craiova pentru prevenirea încălcării normelor legale prin care se pune în pericol siguranţa traficului rutier şi reducerea numărului de accidente grave.
La activităţi au participat poliţişti de la formaţiunile de poliţie rutieră, ordine publică, dar şi jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi şi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova.
În cele 13 filtre rutiere instituite, oamenii legii au verificat aproximativ 180 autovehicule, iar 200 persoane au fost legitimate în cadrul raziei, dintre care 60 au fost controlate sumar de arme albe.
Ca urmare a abaterilor contravenţionale constatate au fost aplicate 67 amenzi în conformitate cu prevederile legale, în valoare totală de 9.520 lei.
De asemenea, în cadrul raziei, în jurul orei 01.15, poliţişti din cadrul aceleaşi Secţiei 3 Poliţie şi jandarmi din cadrul GJMb Craiova au găsit în autoturismul condus de către P.IONUŢ, din comuna Işalniţa, Dolj un cuţit în lungime de 25 cm, care a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor. Pe numele tânărului poliţiştii întocmind dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de port fără drept de armă albă.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.